Advokát/ka procesualista/tka

ŠTILEC & PARTNERS advokátní kancelář s.r.o.


Hmota je základ, ale skvělého právníka dělá až dokonalá znalost procesu. Je to klišé, nebo byste tohle tvrzení podepsali? Jsou OSŘ nebo SŘS vašimi nejoblíbenějšími zkratkami? Nelekáte se slova spor a možné konfrontace? Chcete, aby se o judikátech, které jste pomohli vysoudit, učili studenti na právech? A užíváte si soudních síní a pozornosti soudců? Tak právě vás ve Štilec & Partners teď potřebujeme…

Dobře, teď vážněji: hledáme skvělého procesního stratéga, kterého za jeho know-how výborně zaplatíme. Potřebujeme zkušenější advokátku či advokáta, kteří rychle pochopí těžiště sporu a jeho třeba i mimoprávní souvislosti. Hledáme kolegyni či kolegu, někoho, koho láká zastupovat klienty u soudu a nastavuje pro ně procesní strategie. Klidně až k nejvyšším soudům. Nebo ještě výš.

Ve Štilec & Partners se často pohybujeme mezi více právními obory a řešíme komplexní případy, které vyžadují podrobné analýzy nejen práva, ale i souvisejících byznysových, společenských nebo komunikačních otázek. Právě pro procesualistu to může být to pravé prostředí, které mu v hledání odpovídajících procesních plánů pomůže a podtrhne možné cesty jeho dalšího proklientského postupu.


full-time Advokát/ka procesualista/tka 2024-10-12 ŠTILEC & PARTNERS advokátní kancelář s.r.o. Hlavní město Praha

Místo výkonu práce:
Hlavní město Praha

Zdroj:
jobs.juristic.cz

Společnost:
ŠTILEC & PARTNERS advokátní kancelář s.r.o.

Odměna (rozpětí):
neuvedeno

Kontaktní email:
[email protected]