Advokátní kancelář AK Drozd Zlín hledá do přátelského kolektivu nového kolegu či kolegyni na pozici ADVOKÁTNÍ KONCIPIENT.

Ak Drozd Zlín

Advokátní KONCIPIENT/KA
Ak Drozd Zlín

Tento inzerát je starší než 3 měsíce, informace v něm proto nemusí být aktuální.

Nabízíme příjemné pracovní prostředí, širokou agendu práva vhodnou pro přípravu na advokátní zkoušku a v případě vzájemné spokojenosti můžeme nabídnout i dlouhodobější navazující spolupráci.

CO BUDE NÁPLNÍ TVOJÍ PRÁCE?

- obecná právní praxe v oblasti nejen občanského, obchodního a správního práva (dále například právo nemovitostí a stavební právo, až po rodinné právo, výčet ale určitě není konečný) - trestní právo - příprava podání do řízení vedených obecnými soudy a dalšími orgány - příprava jednodušší i složitější smluvní dokumentace - právní rešerše a rozbory - účast na jednání s klienty i jejich protistranou.

Požadujeme:

- ukončené vysokoškolské magisterské vzdělání v oboru právo a právní věda na právnické fakultě - pečlivost, spolehlivost, zodpovědnost, flexibilitu - aktivní přístup k práci - profesionální vystupování - schopnost samostatné i týmové práce - snahu učit se novým věcem - znalost cizího jazyka je výhodou, ne však podmínkou

 


full-time Advokátní kancelář AK Drozd Zlín hledá do přátelského kolektivu nového kolegu či kolegyni na pozici ADVOKÁTNÍ KONCIPIENT. 2023-06-23 Ak Drozd Zlín Zlínský kraj

Místo výkonu práce:
Zlínský kraj

Kontaktní osoba:
Mgr. Jan Drozd

Odměna (rozpětí):
neuvedeno

Kontaktní email:
[email protected]