ADVOKÁTNÍ KONCIPIENT - KA

HAVLÍČEK & PARTNERS advokátní k


Advokátní kancelář HAVLÍČEK & PARTNERS, advokátní kancelář, s.r.o., se sídlem v Hradci Králové hledá pro rozšíření svého týmu advokátního koncipienta/ koncipientku.

Nabízíme pozici v menším a přátelském pracovním kolektivu s generální praxí, tj. se zaměřením na právo obchodní, občanské, ale i trestní a správní. Našimi klienty jsou nadnárodní společnosti i regionální lídři (nejen ti sportovní), ale i běžní podnikatelé a startupy, stejně jako spotřebitelé. Po zapracování dostaneš prostor vybrat si konkrétní směr, kterým chceš, aby se tvoje kariéra ubírala, včetně práva bankovního, daňového, energetického, insolvenčního nebo zdravotnického. Napsat ústavní stížnost, projekt přeměny nebo návrh na propuštění z vazby se ale naučíš vždy.

Pracujeme v moderních prostorách v centru města s parkováním přímo před budovou, v prostorných klimatizovaných a reprezentativních kancelářích. Občerstvení na pracovišti, příspěvek na obědy, firemní tarif nebo možnost posezení na terase s výbornou kávou považujeme za stejnou samozřejmost, jako společnou páteční skleničku vína před snídaní, pravidelné sportovní i degustační akce nebo volňásky na hokej, který jsme pomáhali do Hradce přivést. Vedle zábavy ti samozřejmě rádi zaplatíme odborné školení, komentář nebo jinou odbornou literaturu, kterou zrovna nemáme ve vlastní knihovně. Budeme však rádi, pokud v práci nebudeš trávit přesčasy ani víkendy, ale podaří se ti vyvážit osobní i pracovní život tak, abychom v další spolupráci pokračovali i po složení advokátní zkoušky.

Očekáváme loajalitu k ostatním členům týmu, pečlivost a samostatnost. Nehledáme dočasnou výpomoc, ale právníky ochotné na sobě pracovat i přiznat si vlastní chybu, jimž na oplátku dáváme možnost neomezeného kariérního růstu.

Těšíme se na zaslaný životopis.


full-time ADVOKÁTNÍ KONCIPIENT - KA 2024-08-06 HAVLÍČEK & PARTNERS advokátní k Královehradecký kraj

Místo výkonu práce:
Královehradecký kraj

Zdroj:
jobs.juristic.cz

Společnost:
HAVLÍČEK & PARTNERS advokátní k

Odměna (rozpětí):
neuvedeno

Kontaktní email:
[email protected]