ADVOKÁTNÍ KONCIPIENT/KA

CLAY & PARTNERS a.k. s.r.o.


Advokátní kancelář CLAY & PARTNERS se sídlem v Praze u Masaryčky a pobočkou v Brně přijme ihned do svého mladého týmu ADVOKÁTNÍHO KONCIPIENTA či KONCIPIENTKU. I absolventa!

Hledáme kolegu, který má zájem o právo a chce se učit novým věcem. Převážně děláme trest a spory v daňové oblasti, ale stranou nezůstává ani civilní litigace. A pro práci právě v těchto odvětvích hledáme i Tebe!

V Praze máme kancelář na Novém Městě poblíž Masaryčky, takže z práce je to kamkoliv doslova kousek. Je nás zatím deset, ale stále rosteme.

Většina z nás pracuje na Macu; pokud neznáš, nevadí, naučíme. Dělá s ním půlka Ameriky, takže to musí být easy! Pokud bys ovšem preferoval Windowsy, není problém.

Nevadí nám, že nemluvíš třemi světovými jazyky a nemáš Camebridge zkoušky, ani že neznáš nazpaměť všechny procesní předpisy, my totiž také ne!

Víme, že se pracuje pro radost, ale žije se za peníze, a proto nabízíme nástupní mzdu v rozmezí 40 – 60.000 Kč podle praxe a zkušeností plus pravidelné odměny a případné další bonusy, které


full-time ADVOKÁTNÍ KONCIPIENT/KA 2024-10-05 CLAY & PARTNERS a.k. s.r.o. Hlavní město Praha

Místo výkonu práce:
Hlavní město Praha

Zdroj:
jobs.juristic.cz

Společnost:
CLAY & PARTNERS a.k. s.r.o.

Odměna (rozpětí):
neuvedeno

Kontaktní email:
[email protected]