Advokátní koncipient/ka

ŠTILEC & PARTNERS advokátní kancelář s.r.o.


Chcete pracovat na případech, které se dostávají do judikatury nejvyšších soudů? Bavilo by vás procházet mezi jednotlivými právními obory a nevěnovat se stále dokola stejným otázkám? Zajímají vás témata budoucnosti, jako jsou technologie a kryptoměny, udržitelné stavebnictví, ESG, ale nepohrdnete ale ani zajímavou transakcí nebo mnohovrstevnatým správním sporem? A nechcete psát jen smlouvy, ale také články na významné weby nebo do časopisů? A rádi byste byli vidět i na konferencích a seminářích nebo diskutovali třeba o budoucnosti nemovitostního práva v rámci Národního centra Stavebnictví 4.0, jehož jsme se stali jako první advokátní kancelář spolupracující organizací?

Láká vás spolupracovat s největšími hráči českého byznysu, ale zároveň vám vyhovuje spíše práce v menším týmu a v atmosféře, kdy se navzájem podporujete a nekonkurujete si uvnitř jedné kanceláře? Kde ostré lokty musíte ukazovat jen při hájení klienta a ne mezi kolegy? Pak skvěle zapadnete do kanceláře Štilec & Partners.

Věříme v nadání, píli a upřímný zájem o to, co děláme. Víme, že mimořádné věci vznikají jenom ve sdílném a otevřeném kolektivu, kde nechybí vůle k vzájemně obohacující se spolupráci. Nabízíme vám skutečnou a dlouhodobou participaci. Jedeme v tom společně a umíme si pomoci. Dejte nám šanci a my dáme šanci vám.


full-time Advokátní koncipient/ka 2024-10-12 ŠTILEC & PARTNERS advokátní kancelář s.r.o. Hlavní město Praha

Místo výkonu práce:
Hlavní město Praha

Zdroj:
jobs.juristic.cz

Společnost:
ŠTILEC & PARTNERS advokátní kancelář s.r.o.

Odměna (rozpětí):
neuvedeno

Kontaktní email:
[email protected]