Asistent(ka) advokátů v Praze

BBH, advokátní kancelář, s. r. o.


BBH je renomovaná česká advokátní kancelář s nadnárodní působností, která působí na trhu téměř čtvrt století. Poskytuje špičkové právní a poradenské pro nejvýznamnější klienty v oblasti českého businessu.

Asistent(ka) advokátů v Praze

Co bude Vaší náplní práce?

Každodenní činnost spojená s chodem advokátní kanceláře, např. vedení klientských spisů a administrativní podpora advokátů při přípravě právních dokumentů, např. jazykové korektury textů a formátování;příprava podkladů na jednání;komunikace a spolupráce jak s právníky, tak s ostatními odděleními kanceláře za účelem koordinace k plnění klientských zadání;správa kalendáře vašeho nadřízeného, včetně organizování jednotlivých schůzek a služebních i soukromých cest, a to nejenom v ČR, ale i v zahraničí;zajišťování/obstarávání záležitostí soukromého/osobního rázu, což v tak dynamickém prostředí může být někdy velice náročné;správa datových schránek jednotlivých advokátů;využití anglického jazyka.

 Jak vypadá ideální kandidát(ka)? Co požadujeme?Minimálně ukončené středoškolské vzdělání;časovou flexibilitu, spolehlivost a diskrétnost;pokročilé dovednosti v práci s dokumenty (nejenom MS Office);logické uvažování, pečlivost, odpovědnost a důslednost; komunikativnost, samostatnost, proaktivní a týmový přístup;čeština na úrovni rodilého mluvčí;znalost anglického jazyka na úrovni B2 (další jazyk výhodou);vítána praxe v advokátní kanceláři.

Co Vám můžeme nabídnout?

nástupní mzdu 35 až 38.000 Kč dle zkušeností,práci v centru Prahy v krásných kancelářích, roční bonus,přátelský a podporující tým kolegů a kolegyň,řadu benefitů jako např. společné akce v ČR, masáže na pracovišti, jazykové vzdělávání, program Living Well Health club hotelu Hilton Prague, 4 dny sick days, a perspektivu dlouhodobé spolupráce.

Kontaktní údaje

Emil DobakaT: +420 720 836 318M: [email protected] Souhrn informací o poziciSpolečnost: BBH, advokátní kancelář, s. r. o., IČ: 26143119, Klimentská 10, 110 00 Praha 1, Požadované vzdělání: středoškolské s maturitou,Požadované jazyky: Angličtina (pokročilá)Zařazeno: Právní služby, Služby, Administrativa, Asistent/asistentka, Administrativní pracovníkTyp pracovního poměru: HPP - práce na plný úvazekTyp smluvního vztahu: pracovní smlouvaInformace: Pozice je vhodná i pro absolventy.


full-time Asistent(ka) advokátů v Praze 2024-08-29 BBH, advokátní kancelář, s. r. o. Hlavní město Praha

Místo výkonu práce:
Hlavní město Praha

Zdroj:
career.elsa.cz

Společnost:
BBH, advokátní kancelář, s. r. o.

Odměna (rozpětí):
neuvedeno

Kontaktní email:
[email protected]