Ostrava: pro studenty práv

TOP kurzy s.r.o.


Vhodné pro studenty právnické fakulty či jiné fakulty, i absolventy právnické fakulty nebo jiné fakulty či pedagogy. ...

Obracíme se na Vás s možností spolupráce ve formě vedení výuky v námi organizovaných přípravných kurzech na přijímací zkoušky na právnické a jiné fakulty pro oblast:

- Verbální myšlení k přijímacím zkouškám na právnické a jiné fakulty - jedná se o rozbor jednoduchých úloh z našich studijních materiálů, které jsou primárně zaměřené na pochopení výchozího textu a následně vybrání správných odpovědí na zadané úlohy zpravidla vyplývající z výchozího textu, apod.
- Analytické myšlení k přijímacím zkouškám na právnické a jiné fakulty - jedná se o rozbor jednoduchých úloh z našich studijních materiálů, které jsou primárně zaměřené na jednoduché početní operace a logiku a následně vybrání správných odpovědí na zadané úlohy zpravidla vyplývající z výchozího textu, tabulky, grafu apod.
- Základy společenských věd - psychologie, filozofie, sociologie, základy práva - jedná se o vedení výuky, zejména teorie

Je možné spolupracovat jen pro jednu z uvedených oblastí nebo kombinace více oblastí. V reakci na inzerát prosím specifikujte, o kterou oblast máte zájem.

Vámi vedená výuky by probíhala v termínech dle vzájemné dohody, různě rozvržených, a to:

- v domluvených středečních termínech v čase 17:00 - 20:00

nebo

- v domluvených sobotních termínech v čase 10:00 – 15:00

Je možné vést výuku pouze v domluvených středečních termínech nebo jen v domluvených sobotních termínech, nebo kombinaci středečních i sobotních termínů. Na termínech Vámi vedené výuky a jejich rozsahu se vzájemně domluvíme, aby Vám vyhovovaly a byly pro obě strany optimální.

Výuka probíhá v domluvených termínech v období říjen 2024 až duben 2025.

Místo vedení výuky: Českobratrská 958/40, 702 00 Ostrava. Učebny jsou kapacitně cca okolo 25 míst.

Odměna: 280 - 310 Kč za hodinu (60 minut)

Spolupráce by probíhala na dohodu o provedení práce (je proto spolupráce s námi možná i když máte například hlavní pracovní poměr)

Vhodné pro studenty právnické fakulty či jiné fakulty, i absolventy právnické fakulty nebo jiné fakulty či pedagogy. ...

V případě zájmu o danou spolupráci nám zašlete životopis včetně kontaktu na Vás nebo informace o Vás a preferenci oblasti vedení výuky na email: [email protected]


full-time Ostrava: pro studenty práv 2024-08-15 TOP kurzy s.r.o. Moravskoslezský kraj

Místo výkonu práce:
Moravskoslezský kraj

Zdroj:
jobs.juristic.cz

Společnost:
TOP kurzy s.r.o.

Odměna (rozpětí):
neuvedeno

Kontaktní email:
[email protected]