Právní asistent/ka

Doležal & Partners s.r.o. AK


Chcete být součástí týmu, který pracuje na zajímavých právních projektech pro mezinárodní korporátní klientelu? Vyzkoušejte si, jak to funguje v advokátní kanceláři, která působí ve třech zemích. Máte zájem o to zlepšit svoje právní znalosti pod mentoringem zkušených advokátů?

Pak pro vás mezinárodní advokátní kancelář Doležal & Partners (www.dolezalpartners.com) s pobočkami v Brně, Praze, Bratislavě a Krakově má jedinečnou pracovní příležitost.

Rozšiřujeme náš tým a hledáme do Brna nového kolegu nebo kolegyni na pozici právní asistent/ka.

Co nabízíme?
- Zajímavou a kreativní právní práci v centru Brna s výhledem na „Špilas“ – u nás jsou studenti rovnocennými členy týmu. Nebudete trávit hodiny skenováním či jinou administrativou. Naopak se zapojíte do velkých právních projektů pro naše klienty, zejména v oblasti obchodního, pracovního a správního práva.
- Možnost karierního růstu – máme zájem o dlouhodobou spolupráci, u nás se můžou i studenti vypracovat až na budoucího partnera kanceláře. Dva z našich současných partnerů jsou toho důkazem – Robert Ströbinger a Petr Vrbka.
- Přátelský tým – základem fungující advokátní kanceláře je tým, který je spolu schopen pracovat přátelsky a lidsky. Bez falešné skromnosti my takový tým máme a budeme rádi, pokud se i vy stanete jeho součástí.
- Mimopracovní aktivity – pořádáme filmové večery, chodíme na lasergame, máme vánoční večírky. Také pravidelně jezdíme na teambuildingy nebo si jen tak po práci zajdeme na pivo, do kina nebo na „pub kvíz“.
- Mentoring – každý student má u nás svého mentora, který řeší jeho právní i osobní růst. Chceme vám pomoci najít vaše silné stránky.
- Zpětnou vazbu – víme, jak je důležité získávat zpětnou vazbu pro váš další rozvoj, proto ji v maximální míře dáváme všem našim studentům.
- Flexibilitu – skloubit práci, studium a osobní život může být někdy pořádně náročné, jsme vám tak maximálně ochotni vyjít vstříc ve vašich požadavcích.
- Podporu vašeho dalšího vzdělávaní – nabízíme vám možnost zdokonalit vaše právní či jazykové schopnosti na různých kurzech a workshopech.
- Relax zóna – ve chvilce klidu si můžete užít zábavu přímo na pracovišti. K dispozici máme PlayStation, fotbálek, a další.
- Finanční ohodnocení na základě zkušeností a schopností.


full-time Právní asistent/ka 2024-09-07 Doležal & Partners s.r.o. AK Jihomoravský kraj

Místo výkonu práce:
Jihomoravský kraj

Zdroj:
jobs.juristic.cz

Společnost:
Doležal & Partners s.r.o. AK

Odměna (rozpětí):
neuvedeno

Kontaktní email:
[email protected]