PRÁVNÍ ASISTENTKA / ASISTENT

MELKUS KEJLA & PARTNERS advokátní kancelář s.r.o.


Advokátní kancelář MELKUS KEJLA & PARTNERS hledá do svého týmu právní asistenty a asistentky.

Poskytujeme právní služby významným českým i zahraničním klientům, a to zejména v oblasti práva telekomunikačního, mediálního, pojistného, zdravotnického a obchodního.

Nabízíme odpovídající finanční ohodnocení, perspektivu odborného i osobního růstu, práci pro prestižní klienty, včetně největších nadnárodních skupin, kvalitní zpětnou vazbu a možnost dlouhodobé spolupráce. Při oboustranné spokojenosti Vás následně rádi uvítáme jako advokátního koncipienta.

Odměna se u nás pohybuje ve výši od 160 Kč/hod v závislosti na dokončeném ročníku studia a zkušenostech. Kromě toho Vám můžeme nabídnout různé zaměstnanecké benefity (např.
MultiSport kartu a účast na firemních výletech).

Vaší náplní práce bude příprava jednodušších i složitějších podání, zpracovávání rešerší právních předpisů a judikatury, komunikace se soudy i s klienty a příležitostná administrativa. S přibývajícími zkušenostmi bude růst i odbornost pracovní náplně.

Od uchazečů požadujeme aktivní přístup, samostatnost, zodpovědnost, pečlivost a znalost práce na počítači (zejména MS Office). Nevyžadujeme doslovnou citaci paragrafů, ale důležitá pro nás je schopnost informace samostatně vyhledat a aplikovat je. Znalost anglického jazyka je nezbytná.

Pokud Vás náš inzerát zaujal a rádi byste se o pozici dozvěděli více, zašlete nám svůj životopis na e-mailovou adresu [email protected]. Do předmětu zprávy prosím uveďte „právní asistent / právní asistentka – Praha ".


full-time PRÁVNÍ ASISTENTKA / ASISTENT 2024-10-11 MELKUS KEJLA & PARTNERS advokátní kancelář s.r.o. Hlavní město Praha

Místo výkonu práce:
Hlavní město Praha

Zdroj:
jobs.juristic.cz

Společnost:
MELKUS KEJLA & PARTNERS advokátní kancelář s.r.o.

Odměna (rozpětí):
neuvedeno

Kontaktní email:
[email protected]