Soukromé právo: advokát, advokátka

Frank Bold Advokáti, s.r.o.

Soukromé právo: advokát, advokátka
Frank Bold Advokáti, s.r.o.

Do čeho se u nás pustíš a co spoluprací získáš?

Využiješ u nás dobře znalosti pracovního práva. Nedávno jsme spojili naše síly s Legal Systems, abychom společně pomohli digitalizaci pracovněprávní agendy a přivedli na svět platformu pracovnipravo.online. Toho můžeš být součástí i ty.

Náš soukromoprávní tým má širokou agendu, takže využiješ také znalosti občanského a rodinného práva. Dostaneš se také ke korporátnímu právu nebo soukromoprávním aspektům práva nemovitostí.  

→ Přečti si rozhovor s naší advokátkou Natálií o práci pro klienty (https://budfrankbold.cz/blog/uspech-je-kdyz-se-strany-dohodnou/).

Je to pozice právě pro tebe?

  • Chceš se dál specializovat v soukromém právu. Máš zkušenosti s pracovním právem a dalšími oblastmi soukromého práva.
  • Chceš expertně růst a zároveň pomáhat růst ostatním v týmu.
  • Baví tě advokátní styl práce, klienty vnímáš jako partnery a chceš jim vždy dodávat ty nejlepší služby. Baví tě jednat s klienty, hájit případy u soudu i prezentovat.
  • Jsi samostatný/á, je na tebe spolehnutí. Aktivně si přebíráš a vedeš případy, ctíš deadliny a lhůty, spolupracuješ. Snadno zvládáš management velkých a složitých zakázek i koordinaci zapojených kolegů.

Najdeš u nás taky …

  • Místo v naší kanceláři v Brně nebo v Praze.
  • Silný etický kodex, zajímavé právní případy a práci s pozitivním společenským přesahem. → Naše práce mluví za nás. Podívej se, co děláme a na čem pracujeme (https://www.fbadvokati.cz/cs).
  • Týmově a růstově nastavené pracovní prostředí, skvělé a zkušené kolegy.
  • Odměny za skvělý výkon, flexibilní pracovní dobu, možnost pracovat částečně z domova, 5 týdnů placeného volna, služební notebook a telefon nebo třeba dog-friendly office.
  • Základní měsíční odměnu 70.000 – 100.000 Kč na trvalou spolupráci (předpokládaná spolupráce 40 hodin týdně), podíl na úspěchu kanceláře a kompenzaci dalších nákladů spojených s výkonem advokacie (pojištění, poplatky ČAK a další).

Je to ta správná příležitost pro tebe? Zodpověz nám pár dotazů a nahraj svůj životopis skrze formulář na naší stránce (https://budfrankbold.cz/pridej-se-do-tymu/). Ozveme se ti do týdne zpět.

 


full-time Soukromé právo: advokát, advokátka 2024-08-15 Frank Bold Advokáti, s.r.o. Hlavní město Praha

Místo výkonu práce:
Hlavní město Praha

Kontaktní osoba:
Pavla Sedláčková

Odměna (rozpětí):
70 000 - 100 000

Kontaktní email:
[email protected]


Frank Bold Advokáti, s.r.o.

Frank Bold Advokáti, s.r.o.